ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Любо Ганев: Здрав съм, прекарах вируса много леко

Любо Ганев: Здрав съм, прекарах вируса много леко
Любо Ганев: Изискваме стриктно спазване на медицинските разпоредби
Любо Ганев: Изискваме стриктно спазване на медицинските разпоредби

Легендарният български волейболист Любомир Ганев е напълно здрав след 14-дневна карантина. Той изкара коронавируса без никакви усложнения. "Здрав съм. Днес (вчера - б.а.) изтича карантината - сподели пред "България Днес" президентът на волейболната федерация. - Точно отивам да си направя още един тест. Нямах никакви усложнения. Прекарах много леко. Нито за момент не съм губил апетит."


Любо Ганев решава да се тества, след като двама служители във волейболната федерация дават положителни тестове. Гигантът е контактен с тях и неговата интуиция дава резултат. След положителната проба любимецът на феновете се самоизолира. Неговата приятелка Кремена и синът й също се тестват, но пробите им са отрицателни. Контролният тест на Любо Ганев след края на карантината ще бъде седми за него за последните няколко месеца. Той се подложи на изследвания преди пътувания в чужбина.

16 Любомир Ганев е гостът на "Block Out"
Коронавирусът удари много тежко българския волейбол. Преди няколко дни целият шампионски отбор на Нефтохимик 2010 заедно с треньора Ники Желязков дадоха положителни проби. В резултат на това се разгоря жестоко напрежение между водещите тимове кой е преносител на заразата и дали се вземат достатъчно мерки.
Любо Ганев хапва за двама след положителен тест
Любо Ганев хапва за двама след положителен тест
"Разпоредили сме в началото на всеки месец отборите да се тестват за коронавирус. Първенството няма да спре, освен ако това не бъде решено от министерството на спорта", добави Любо Ганев.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички