Бала: Сверихме си часовника

Бала: Сверихме си часовника

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след загубата от Лудогорец с 0:3. Легендарният футболист заяви, че "червените" са излезли да се надиграват с шампионите.
"Винаги малките детайли решават един двубой. Направихме една грешка в края на първото полувреме и Лудогорец ни наказа. Точно в последната секунда. Мачът можеше да се развие по съвсем друг начин, не трябваше да допускаме да повеждат в резултата. Те искаха на всяка цена да спечелят, ние се опитахме да играем футбол.

78 ЦСКА 1948 - Лудогорец
Сверихме си часовника, както казах още на пресконференцията. Има време да правим дълбоки анализи, загубихме от Лудогорец, индивидуалната класа на техните футболисти си каза думата. Не съм съгласен, че е имало неувереност, имаме млади състезатели, да, може да е имало притеснение, макар че преди мача си говорихме за това. Не се получи за съжаление това, което искахме.
78 ЦСКА 1948 - Лудогорец
Искахме да се надиграваме с Лудогорец, не сме се прибирали отзад, явно ще трябва да работим още много сериозно, за да можем да се надиграваме с такива отбори. След паузата ни чака тежък мач в Пловдив", каза Бала.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти