Миро Живков: Успяхме да се съберем в трудните ситуации (видео)

Миро Живков: Успяхме да се съберем в трудните ситуации (видео)
Добруджа с трудна, но чиста победа над ЦСКА в първата осмица (видео + снимки)
Добруджа с трудна, но чиста победа над ЦСКА в първата осмица (видео + снимки)

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) надиграха като домакини ЦСКА с 3:0 гейма, в мач от втори кръг на Първата осмица  Суперлигата при мъжете, като отбелязаха успешен старт в първенството (първия мач на добруджанци е отложен).

„Във всички геймове, когато имахме трудни ситуации, успяхме да с съберем като отбор. Опитахме се да изпълним това, което сме подготвили предварително за мача и проявихме индивидуална тактическа дисциплина. Един изключително труден мач, който можеше да завърши и в друга посока, защото разликите в частите бяха много малки. Искам да поздравя момчетата, че успяха да направят всичко това. Успяхме да постигнем резултат срещу един добър отбор“, коментира старши треньорът Мирослав Живков.

„Този сезон в първата осмица има много качествени отбори и предстоят оспорвани битки. ЦСКА игра добре, състезателите изпълняваха силен сервис, докато ние допуснахме елементарни грешки, но сме по-опитни като цяло. Изобщо не е приятно да се играе без публика, мачът сакаш е по-заспал, но това е положението“, заяви Димитър Маринков.

 

 

„Очаквахме да бъде тежко. Момчетата на ЦСКА играха много добре. Ние просто успяхме да не грешим в края на геймовете. Липсата на публика се отразява, но за съжаление такава е наредбата“, каза Жулиен Георгиев.


Снимки: МОМЧИЛ ТОДОРОВ за Фейсбук на Национална Волейболна Лига/National Volleyball League

Още от Волейбол

Виж всички