Петричев: Очевидно ни е необходимо още време

Петричев: Очевидно ни е необходимо още време
Хеттрик на Ману не се оказа достатъчен - Лудогорец загуби в луд мач в Австрия (видео)
Хеттрик на Ману не се оказа достатъчен - Лудогорец загуби в луд мач в Австрия (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след поражението на "орлите" с 3:4 от ЛАСК в двубой от Лига Европа.
"Не е приятна загуба, като всяка една загуба. Но пък една загуба, която показа доста неща и на база, на която, можем да си направим доста изводи - някои негативни, някои положителни. Според мен трябва доста работа и доверие в тези момчета, които показаха, че имат качества и характер. Показаха, че имат потенциал да бъдат фактор на голямата европейска сцена.

Очевидно ни е необходимо още време да свършим доста работа, но тези момчета имат много потенциал в себе си. Въпрос на време е, но ще дойде момент, в който отново ще бъдем ефективни. Видяхте днес при един негативен развой и един недобър мач, тези момчета намериха сили в себе си и поставиха под доста сериозно напрежение съперника, който е изключително класен отбор.

Едва ли ще бъде последната загуба за Лудогорец. По-важното е да има възход в играта. През тази седмица си говорихме с момчетата, че е много важно Лудогорец не само да побеждава, ами и да побеждава с хубава игра. Това е важно за нас. Мисля, че сме в една изходна позиция, от която с работа, с търпение, с доверие нещата биха могли да се получат.

За съжаление Тотнъм идват в момент, в който сме натрупали две загуби, но ние никога не сме спирали да мечтаем и да вярваме. Аз имам доверие в тези момчета. Чудесата винаги са възможни във футбола", сподели футболният шеф.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти