Индзаги: Надявам се никога повече да не изпадаме в подобна ситуация

Индзаги: Надявам се никога повече да не изпадаме в подобна ситуация

Въпреки всички проблеми и отсъствието на 12 футболисти, Лацио се пребори за ценна точка при гостуването си на Брюж. Себераздаването на играчите заслужи похвалите на старши треньора Симоне Индзаги. Той обясни и защо е заменил защитника Патрик още на полувремето.

"Исках да покажем характер и момчетата не ме разочароваха. Бяхме изправени пред хиляди трудности, но футболистите дадоха всичко от себе си и ги поздравявам. Можехме дори да спечелим, но пропуснахме няколко изгодни положения в края. Резултатът е важен за крайното класиране в групата. Но най-ценно беше да видя старанието на всички играчи", заяви Индзаги.

"Дузпата стана след моментна загуба на концентрация. Беше трудно да не се повлияем от всичко, което се случи в последните два дни. Домакините бяха по-свежи от нас", призна наставникът на "орлите".
"Смених Патрик, защото той се чувстваше отпаднал и му се гадеше. Андреас Перейра пристигна днес следобед и се включи доста добре. Марко Пароло играе на няколко различни позиции през сезона, за което му благодаря. Никога не съм бил в ситуация да мога да разчитам само на 12 полеви футболисти. Просто трябваше да се справим, но се надявам да не ни се случва отново", добави Индзаги.

Още от Футбол свят

Виж всички