Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Барокко 0:2

Венци Бонев поема детско-юношеската школа на Витоша (Бистрица)

Венци Бонев поема детско-юношеската школа на Витоша (Бистрица)

Бившият защитник на Витоша (Бистрица) Венцислав Бонев призна, че ще започне работа в детско-юношеската школа на клуба. Той направи това в "Студио Дерби", като заяви, че ще му помагат и други двама треньори, които са работели преди това с отбора.

"Веднага, след като стана така с нашия клуб, два дни по-късно президентът на отбора ме повика и ми предложи да поема детско-юношеската школа на тима, заедно с други две момчета, които ще ми помагат. Ще бъда координатор на детско-юношеската школа на Витоша (Бистрица).

14 Студио "Дерби" с легендата на Левски Стефан Аладжов и Венци Бонев
Смятам, че ще ми е интересно и исках да се занимавам с такова нещо след футбола. Не съм искал да ставам треньор", заяви Бонев. 
Венци Бонев говори и за първите си стъпки във футбола и периода си в Локомотив (София) и Марек:
Стефан Аладжов: Ако ще и от Луната да докарат треньор в Левски, само да се оправят нещата
Стефан Аладжов: Ако ще и от Луната да докарат треньор в Левски, само да се оправят нещата
"В Локомотив (София) идеята ми беше да се наложа в първия отбор и да последвам стъпките на баща ми. Когато станах на 23 години, обаче имаше и едно леко разочарование, след като ми приключи първия професионален договор. Не бях впечатлен от следващото предложение и реших да напусна клуба.
След една година съжалих, че съм напуснал, но по-късно разбрах, че е било за добро. В Марек (Дупница) започнах сякаш от нулата. Бях си създал мнение, че едва ли не Локомотив не може без мен, но след това разбрах, че съм се залъгвал", завърши бившият футболист на Витоша (Бистрица).

Още от БГ Футбол

Виж всички