Белчев: Достойно представяне, между нас, Клуж и Йънг Бойс няма голяма разлика (видео)

Белчев: Достойно представяне, между нас, Клуж и Йънг Бойс няма голяма разлика (видео)

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че червените са се представили достойно в домакинството си срещу Клуж, въпреки че го загубиха с 0:2. Специалистът допълни, че Рома е фаворит в групата, но не вижда голяма разлика между неговия тим, Клуж и Йънг Бойс.

“По-голамата част от мача бе равностойна. Причините за поражението? Миг невнимание и загуба на концентрация при първия гол. Там, където знаехме, че противникът има силни страни, не можахме да се справим. След това загубихме организацията на игра, разкъсахме се малко и не успяхме да се върнем в мача.

До първия гол, въпреки че казах преди малко, че бе равностоен, стояхме по-добре, владеехме топката. През първото полувреме не реализирахме малкото ситуации.

Втория гол, въпреки че оставаше малко време, до последно се опитвахме да имаме ситуации. Трябваше ни един гол да се върнем в мача, но не се получи.

Неприятна е загубата в началото на кампанията, но не трябва да се отразява. Трябва да мислим за следващия мач, който е след три дни.

В по-голямата част играхме това, което очаквахме. Знаехме, че Клуж има добри и опитни футболисти. На моменти се справиха добре. На моменти с нашите центрирания ги улеснихме, за съжаление.

Най-големият позитив е, че отборът се представи достойно и през по-голямата част няма от какво да се срамуваме като игра. Но трябва да правим така, че след мача да не съжаляваме за пропуснатите възможности.

Рома е фаворит. Другите три отбора нямат много голяма разлика. За нас всяка точка е важна. Тези мачове се явяват като бонус за нас, но ще се борим до последно за всяка точка”, каза Белчев, след което коментира и реакцията на Санкаре след смяната му в средата на втората част.

“Съвсем нормална реакция на заменен футболист, който е недоволен. Няма футболист, който при смяната си да е доволен. Всичко е нормално”, разясни треньорът по повод недоволството на халфа.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти