Джей Ар Смит: Толкова много хора искат да видят падението на ЛеБрон

Джей Ар Смит: Толкова много хора искат да видят падението на ЛеБрон

Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Джей Ар Смит призна, че е разочарован от проявите на неуважение към лидера на “езерняците” ЛеБрон Джеймс. Смит акцентира върху това, че Краля е носител на само четири награди за “Най-полезен играч” в кариерата си в НБА, което е недостатъчно според него. 

“Толкова много хора искат да видят неговото падение. Ако става въпрос за индивидуалните отличия, то той може да печели приза за “Най-полезен играч” всяка година. Но когато дискусиите и споровете за наградите започнат, ЛеБрон винаги е трета цигулка. Веднъж Янис и Хардън ще са пред него, друг път ще са Уестбрук и Хардън, няма значение. Хората се отегчиха от величието му, но според мен това е неуважително към него. Как може да казваш, че той е най-добрият играч в света всяка година, но да не го награждаваш с MVP? Никога не съм разбирал подобно нещо. ЛеБрон е способен на това да направи всеки един отбор конкурент за титлата”, каза Джей Ар за подкаста на CBS Sports - "All Things Covered".

ЛеБрон Джеймс: Ядосах се, не може да получа само 16 първи места за MVP наградата
ЛеБрон Джеймс: Ядосах се, не може да получа само 16 първи места за MVP наградата

На четири пъти Джеймс е завършвал като втори в подреждането за най-ценния индивидуален приз в Лигата, а още три пъти е класиран на трета позиция. През миналия сезон Янис Адетокумбо триумфира с наградата, а Джеймс получи само 16 гласа за първото място.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти