Тодоров с ултиматум към звезда на Левски: Няма да го чакам дълго, ако продължава така (видео)

Тодоров с ултиматум към звезда на Левски: Няма да го чакам дълго, ако продължава така (видео)

Наставникът на Левски Георги Тодоров скастри здраво звездата на Левски Паулиньо. Специалистът предупреди бразилеца, че няма да го чака дълго и ако продължава така, скоро ще го прати на пейката за сметка на младия Марин Петков.

“Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Винаги съм казвал, че е добър футоблист, но ако продължава така, Маринчо ще намира много по-често място в 11-ката”, закани се Тодоров след синята победа с 4:1 над Партизан в Червен бряг за Купата.

Наставникът на сините разясни и други въпроси, свързани с липсата на Роъбрта, Станислав Иванов и Симеон Славчев, а също така и защо Андриан Краев започна като централен нападател за сметка на Стивън Петков.

“Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е много разпилян и затова пуснах Краев централен нападател”, започна Тодоров.

“Станислав не е треньорска контузия. Станислав е взаимоотношения с ръководството”, допълни треньорът на Левски по повод отсъствието на младежкия национал.

“Симеон Славчев се загуби? Исакте ли да го коментираме малко по-късно този въпрос? Симеон Славчев тренира усърдно, но никой не го пуска в игра. Ще ви кажа кога Славчев пътува до Сърбия. Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, замина за Сърбия по негово желание. И в същото време казва, че е тренирал, но никой не го пуска да играе”, ядосано заяви Тодоров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти