Теодор Тодоров: Сменям памперси, няма как (видео)

Теодор Тодоров: Сменям памперси, няма как (видео)

Националът Теодор Тодоров е състезател на Хебър (Пазарджик), като вече втори сезон е част от „тигрите“. Същевременно волейболистът е и горд баща на две близначки – едногодишните София и Летисия. Централният блокировач  известен с прозвището „Еър Теди“ живее в Пазарджик с цялото си домочадие, като поделя времето си между залата и семейството.

Теодор Тодоров разкрива в специално видео на ВК Хебър лесно ли се съвместява живота на професионален спортист със семейството, как се справят с жена му Каролина с малките сладурани и други неща от всекидневието.


Здрасти, благодаря, че откликна да дойдеш в парка, защото обикновено те виждаме само в залата. Как си?

Здрасти, благодаря, добре съм. А за парка – да, общо взето всеки един почивен ден съм тук с децата и жена ми. Правим големи разходки, защото мястото е много приятно. Децата има къде да си поиграят. Така че присъствието ми в парка не никакъв проблем за мен.

Като спомена децата – имаш близначки. Как успяваш да съвместяваш спортната кариера с децата?

Справяме се, благодарение на жена ми Каролина. Тя поема по-голямата отговорност, докато съм на тренировки.  Общо взето нещата се развиват така: те още спят аз излизам за тренировка, връщам се -  те пък вече са легнали за обеден сън. Лягам и аз да почивам и така протичат повечето от дните.

Сменяш ли памперси?

О, разбира се. Без това няма как. Хубавото е, че скоро памперсите ще минат на заден план и става по-лесно.

Кое за теб е най-досадното нещо?

Ами досадно не бих казал, все пак това са моите деца. По-тежко е, когато не се спи през нощта. За наше щастие спим през нощта, всичко останало се забравя.

Случвало ли ти се е преди важен мач да не можеш да си починеш?

Не, не ми се е случвало. Дори да сме имали тежки вечери, жена ми много добре разбира ситуацията, защото е бивша спортистка. Знае, че аз трябва да съм отпочинал, да съм свеж за сутринта. Т поема тежестта изцяло. Съответно, ако има нужда аз помагам през деня.

Още от Волейбол

Виж всички