Ще се върна по-силен отпреди, обеща Ван Дайк

Ще се върна по-силен отпреди, обеща Ван Дайк

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк публикува открито писмо в профила си в Twiiter. Нидерландецът благодари за подкрепата след тежката контузия, която получи в дербито с Евертън (2:2). Той скъса кръстни връзки на коляното и ще бъде извън терените повече от половин година, но е сигурен, че ще преодолее тежкия момент и дори ще се върне по-силен отпреди.

"Днес следобед се срещнах със специалист, за да започна процеса по планиране и на най-малките детайли около рехабилитацията ми след сблъсъка вчера. Сега съм напълно фокусиран върху това да се възстановя и да го направя колкото се може по-скоро", написа Ван Дайк.

"Независимо от огромното разочарование, съм твърдо убеден, че трудностите откриват нови възможности. С божията помощ ще направя така, че да ви убедя, че ще се върна по-здрав и по-силен. Мисля, че и във футбола, както и в живота, за всичко си има причина. Важното е да се стараем да съхраним баланса. С подкрепата на жена ми, децата, семейството и всички в Ливърпул, съм готов да приема предизвикателството", продължи бранителят.
"Искам да благодаря на всички за окуражаващите думи. Това означава много за мен и семейството ми. Ще направя всичко възможно да оказвам подкрепа на съотборниците си. Предстоят няколко важни седмици, след което възстановяването ми ще продължи ден за ден. Ще се върна", обеща нидерландският национал.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички