Венци Стефанов за феновете на Левски: Безобразие! Защо не стояха по дърветата?

Венци Стефанов за феновете на Левски: Безобразие! Защо не стояха по дърветата?
Босът на Славия Венцеслав Стефанов беше щастлив след успеха с 1:0 над Левски, но нападна феновете на "сините" за погрома в гостуващия сектор, след който имаше доста изпочупени седалки. 

"И двата отбора се бореха. Ние спечелихме, защото повече желахме тази победа. С новия треньор се промени нагласата и играта. Виждате, че резултатите идват. Най-лошото е големият брой счупени седалки в гостуващия сектор. Такава вандалщина... Полицията трябва да вземе отношение. Феновете защо не стояха по дърветата? Кои са те, че да казват? Всички трябва да се съобразяваме с тях. Безобразие! Това е най-старото столично дерби и винаги е било много оспорвано. Смятам, че нещата ще се решават на футболния терен. Този път съм доволен от съдийството, въпреки че някои отсъждания не ми бяха приятни".

"Новият треньор внесе самочувствие, бързина и острота на атаката. На вратата Георги Петков внесе сигурност и спокойствие в защитата. Момчетата повярваха в себе си. Тези мачове се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкова по-голям е шансът ти за победа. В единия отбор чужденците се брояха на пръсти, а в другия нямаше никакви чужденци. Ще кажете, че и Томбак е чужденец? Търсите под вола теле. В Славия няма чужденци, има само българи. Треньорът е повече българин е от много други треньори. Само му се обадих и тръгна веднага за България, без да се пазари". 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти