Кокала: Очаквам Левски да е по-подготвен и да победи Славия

Кокала: Очаквам Левски да е по-подготвен и да победи Славия

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира предстоящия двубой между "сините" и Славия в неделя. Той води и "белите" през сезон 2010/11.

"Няма как в това състояние, в което се намират отборите на Славия и Левски, да има фаворит. В момента не може да се използва думата фаворит между двата тима. "Сините" искат да се спасяват, а "белите" са на незавидно място. Всеки влиза в този мач с различна нагласа. Това е най-старото столично дерби. Винаги е имало интрига в този мач, дано сега бъде и в този мач, който предстои", заяви Велев пред БНР.

"Александър Тарханов е добър специалист. Надявам се, че той ще накара футболистите на Славия да играят по-добре и атрактивно. Това би трябвало да помогне. За Левски е загуба отсъствието на Борислав и Радослав Цоневи, които бяха оперирани. Особено отсъствието на Борислав ще си личи. Надявам се, че със завръщането на Мартин Райнов нещата в средата на терена да се стабилизират. Очаквам Левски да е една идея по-подготвен отбор и да спечели това издание на най-старото столично футболно дерби", добави още той.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички