Лукаку: И аз като Конте мразя да губя

Лукаку: И аз като Конте мразя да губя

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку говори за това колко много мрази да губи, както и за възможността да се завърне в родния си клуб Андерлехт.

“Винаги следя Андерлехт, определено ще се върна там. За играч, който е бил в клуба като юноша, тази идея ме привлича твърде много. Попитайте хора като Леандер Дендонкер и Юри Тилеманс. Те също все още са свързани с клуба, защото там имахме толкова много хубави моменти. Италия пасва на моя начин на живот. Ако го знаех преди, първо щях да дойда тук. В Интер играем с двама нападатели. Когато играя за Антонио Конте, той прави така, че неговият глас да бъде чут, но двамата с него се разбираме. Горе-долу си приличаме, и аз като него мразя да губя.

Защо не приех сребърния медал в Лига Европа? Не можех, това беше прекалено за мен. Винаги съм имал моменти, в които просто трябва да кажа “не”. Суперкупи, загубено Скудето заради една точка, полуфинал с Белгия на Мондиал. Всичко това беше ужасно за мен. Толкова много дадох за тази цел, а не я постигнах. Отне ми четири-пет дни да го преодолея. Доста често си говоря с Тиери Анри. Всъщност, той е моят ментор. Той ми даде стимула да мога да се сравнявам с другите нападатели в Европа”, заяви Лукаку пред VTM.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички