Локомотив (ГО) привлече двама футболисти

Локомотив (ГО) привлече двама футболисти

ОФК Локомотив (Горна Оряховица) привлече Румен Гьонов и Момчил Кузманов, двамата ще бъдат на разположение на треньорския щаб за домакинския двубой с ФК Струмска слава (Радомир).

Румен Гьонов е роден на 09.05.1992 година, играе на позицията защитник. Гьонов е юноша на ФК Германея (Сапарева баня). Играл е за отборите на: ФК Германея (Сапарева баня), ФК Витоша (Бистрица) и ФК Царско село 2015 (София). Румен Гьонов през сезон 2019/2020 е бил футболист на ФК Царско село 2015 (София). 

Момчил Кузманов е роден на 30.11.2002 година, играе на позицията полузащитник. Кузманов е юноша на ОФК Локомотив (ГО). Играл е за отборите на: ДЮШ на ОФК Локомотив (ГО), ДЮШ на ФК Литекс (Ловеч), ДЮШ на ПФК Лудогорец (Разград), ФК Рот-Вайс (Ерфурт, Германия), ОФК Локомотив (ГО) и ФК Севлиево.

Момчил Кузманов е юноша на ОФК Локомотив (ГО) и игра за отбора през пролетта на тази година. Започна подготовка за новото футболно първенство, но беше изгонен от бившия спортно-технически щаб. Той се завръща в ОФК Локомотив (ГО) по личното настояване на спортно-техническия директор Георги Иванов-Геша.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти