Гледай на живо

Обзор на представянето и подготовката на българските отбори в Турция

Републиканското първенство по снукър ще се проведе през уикенда

Републиканското първенство по снукър ще се проведе през уикенда
Този уикенд ще се проведе Републиканското първенство по снукър за 2020 година. Спортен клуб „Академията“ – Арена Запад ще бъде домакин на предпоследното състезание за сезона.

Общо 34 състезатели ще се включат в Републиканското първенство. Братислав Кръстев ще защитава титлата си от миналия сезон. В настоящата кампания Георги Величков успя да спечели пет от шестте ранкинг турнира и заслужено води в националната ранглиста. След него в класирането се намират Виктор Илиев, Братислав Кръстев и младия талант Велиан Димитров.

Някои от най-добрите играчи по билярд са се записали за републиканското по снукър. Това са Георги Георгиев, Кристина Златева, Дилян Тиклев, Марио Вълчев, Мартин Тодоров, Денис Маздрашки и Спасиан Спасов, който има най-голям опит в снукър състезанията.

Очакват ни много интересни и равностойни срещи на зеленото сукно. Двубоите ще се играят тази събота и неделя, всеки желаещ може да посети и да гледа мачовете напълно безплатно при спазване на ограничителните мерки.

Седмица по-късно ще се проведе и финалния турнир „Мастърс“, където ще участват играчите от топ 16 в националната ранглиста. С този турнир ще се закрие и сезона в българския снукър, но скоро след това ще започнат новите битки на зеленото сукно в България.

Още от Снукър

Виж всички