Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Уорън Фийни: На никой нищо не му е гарантирано, не трябва да се оправдаваме с коронавируса

Уорън Фийни: На никой нищо не му е гарантирано, не трябва да се оправдаваме с коронавируса

Наставникът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни похвали футболистите си за проявения характер и победата с 2:1 като гост на Локомотив (Горна Оряховица), но не е доволен от начина, по който неговите играчи започнаха втората част. Също така специалистът е категоричен, че няма да се оправдава с коронавируса за резултатите на неговия тим, въпреки че именно поради тази причина не може да използва част от основните си състезатели.

“Доста разочарован съм от начина, по който започнахме второто полувреме. Но показахме характер, след като те се върнаха в двубоя. Имаме доста нови играчи. Имаме за какво да играем и бяхме сигурни, че тези момчета могат да спечелят днес. Демонстрирахме характер и е най-важно, че взехме трите точки. Не трябва да се оправдаваме с коронавируса. Нещата в целия свят са така. Имаме добри играчи. Важното е да запазим останалите здрави.

Исках да запазим суха мрежа главно заради момчетата. Обичам да запазвам мрежата си суха, но най-важни са трите точки. Трябва да бъдем концентрирани.

На никой нищо не му е гарантирано. Не искам да говоря за другите отбори. Фокусиран съм само за случващото се в Пирин. Първенството не е спринт, а маратон. Предстои ни доста работа. Наслаждавам се на периода си в Пирин”, каза Фийни след първата победа на Пирин далеч от Благоевград.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти