Грийнууд се разкая и за новия си гаф

Грийнууд се разкая и за новия си гаф

Младият талант на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се разкая за появилите се днес кадри, на които се вижда как той диша вредния за здравето райски газ.

Те се появиха само дни, след като нападателят на “червените дяволи” и друг английски национал, но от Манчестър Сити - Фил Фодън, бяха изгонени от лагера на “трите лъва”, защото двамата вкараха момичета в хотелската си стая след гостуването на Исландия от Лигата на нациите. Тогава футболистът отново се извини за постъпката си.
Клипче постави Мейсън Грийнууд в нова неприятна ситуация
Клипче постави Мейсън Грийнууд в нова неприятна ситуация
“Сега разбрах за рисковете за здравето, свързани с тази практика, и приемам факта, че дори да я изпробвам, както се вижда на тези кадри, беше лоша преценка от моя страна. Силно призовавам никой да не следва този мой пример. Като 18-годишен, аз се уча през цялото време. Въпреки това, през тази седмица аз също така научих, че ще бъда съден на по-високо ниво заради кариерата ми на футболист, и трябва да уважавам това в бъдеще. Решен съм да се отплатя за показаната вяра в мен от страна на мениджъра и треньорите”, се казва в изявление на играча, разпространено от клуба му.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички