Секси исландка със скандални разкрития за срещата с английски национали

Секси исландка със скандални разкрития за срещата с английски национали

19-годишната исландка Лара Клаузен разказа подробности за срещата с английския национал Фил Фодън. Нейната родственица Надя Сиф Линдал Гунарсдотир – участничка в конкурса Мис Вселена, пък на свой ред е била с Мейсън Грийнууд.

Четиримата са се срещнали в хотела на английските национали в Исландия. За скандала стана ясно преди дни. В резултат на това Фодън и Грийнууд бяха отстранени от състава на „трите лъва“ за мача от Лигата на нациите с Дания.

Вижте тази публикация в Instagram.

Siðasta Kvoldið A Spani

Публикация, споделена от L A R A C L A U S E N (@laracclausen) на Авг 19, 2020 в 11:49 PDT

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от L A R A C L A U S E N (@laracclausen) на Авг 15, 2020 в 11:59 PDT

 

„Казах на Фодън, че Надя вероятно ще е малко по-голяма от него. След това той ме целуна, а аз отговорих на целувката. Добре, добре се целуваше“, призна Лара Клаузен пред „Сън“.

Според информацията, всеки футболист е завел различно момиче в своята стая, където са се занимавали със секс. След като приключили, Надя и Грийнууд влезли в стаята на Лара и Фодън. След това играчите заснели видео с момичетата.

Вижте тази публикация в Instagram.

þegar ég var í einhverju formi með sítt ljóst hár...

Публикация, споделена от L A R A C L A U S E N (@laracclausen) на Фев 10, 2020 в 5:18 PST

 

„Беше ни много весело. Мейсън ми правеше комплименти за формата на задника. Реагирах съвсем нормално и бях напълно облечена. Той говореше за това и на Фил, а аз им казах, че добре разбирам за какво си приказват. Те ми отговориха, че всичко е наред. Грийнууд говореше колко към красива“, допълни Лара.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти