Върба: Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници в България (видео)

Върба: Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници в България (видео)

Лудогорец иска да запълни липсата на международни мачове с максимален брой победи в първенството, след което ще атакува с всички сили и групите на Лига Европа, заяви треньорът на отбора Павел Върба.

"В последните три мача спечелихме два пъти навън и веднъж у дома. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме. Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем съперника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега целта ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове.
"Засега ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници и в България. Много е важно да печелим възможно най-много още в началото на първенството.
Лудогорец представя най-новото си попълнение в четвъртък
Лудогорец представя най-новото си попълнение в четвъртък
"В началото на трансферния прозорец не бяхме много активни, но в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо да се приспособят към клуба и начина ни на игра. Те тренират добре и се надявам да вдигнат класата ни", заяви Върба.

Още от БГ Футбол

Виж всички