Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" след Нидерландия - Украйна 3:2

Майкъла: ЦСКА има класен състав, ще прескочи пресявките и ще влезе в групите на ЛЕ

Майкъла: ЦСКА има класен състав, ще прескочи пресявките и ще влезе в групите на ЛЕ

Георги Илиев-Майкъла прогнозира влизане в групите на Лига Европа за ЦСКА-София. 

"Сиренс не е мерило за ЦСКА. След това ще дойдат по-сериозните препятствия. От години повтарям, че международните мачове носят на ЦСКА имиджа, парите и възможността да се продават футболисти - тогава те гледат всички. Прогнозирам победа минимум с два гола разлика и нататък чакаме жребия", сподели пред "Тема спорт" Георги Илиев.

"ЦСКА има класен състав, направи и навременна селекция. Този път ще прескочи пресявките и ще влезе в групите. Аз винаги съм оптимист и вярвам в отбора, но ръководството още не може да им вкара тази вяра. Те имат качества, трябва им спокойствие и самочувствие. Щом влезеш в ЦСКА, си най-добрият! Собственикът вади по 12-13 милиона на година и няма и половин час закъснение за плащанията, няма какво да се коментира повече", каза Майкъла и посочи, че този състав на "червените" може най-сетне да детронира Лудогорец.

"Може би това е най-добрият като селекция ЦСКА през последните години. Трудно биха във Враца, но до 15-ата минута трябваше да водим с 4:0. Надявам се, че ЦСКА тази година ще е конкурентоспособен на Лудогорец. Виждам потенциала. Оттук нататък само работа от ръководството. Дано придобият манталитета на ЦСКА. Пламен Марков трябва повече да се занимава с футбола и с отбора, той е единственият кадър там, който носи армейското. Трябва да поеме по-голяма роля и да им вкара шампионско мислене. Отборът и ръководството вървят заедно, те са неразделна част. В първенството, освен първо място, нищо друго не може да е приоритет за ЦСКА", завърши Майкъла.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти