Сакалиев: Не виждам Левски в тройката, 1948 ще се бори за оцеляване, Берое ще го бие с 4:0 (видео)

Сакалиев: Не виждам Левски в тройката, 1948 ще се бори за оцеляване, Берое ще го бие с 4:0 (видео)

Бившият футболист на Нефтохимик и ЦСКА Стойко Сакалиев направи любопитен разбор на първия кръг в efbet Лига. Също така той прогнозира, че тази година Левски ще е извън тройката, а ЦСКА 1948, който ще загуби с 0:4 от Берое в следващия кръг, ще се бори за оцеляване с Етър.

Ето част от по-интересните прогнози и коментари на Сакалиев в интервюто му пред Канал 3:

“Най-изненадващото в първия кръг е, че започна мача Левски - Берое.”

“ЦСКА-София изигра по най-добрия начин мача с 1948. От две грешки се случиха двата гола. Имаше възможност мачът да бъде в полза на нас. Когато ЦСКА завършва наравно или губи, се бори за шампионската титла.”
 
“На полусезона 1948 ще е при Етър и някой друг отбор, които ще се борят за оцеляване, въпреки че имат класни футболисти в отбора. Този отбор няма как да се бори за титлата. Категорично не. Рано или късно ще отиде там, откъдето е дошъл.”

“Определени хора направиха така, че феновете на ЦСКА да се разделят. Няма нищо по-хубаво червената общност да е обединена. Това време ще дойде, когато този отбор (б.а. ЦСКА 1948) си тръгне и заблудените фенове осъзнаят, че това е една голяма грешка, която те са допуснали.”

“За мен фен е този, който има стадион - имаш “Армията”, емблемата, историята.”

За ЦСкА 1948 - ЦСКА-София: “Каква интрига? В “А” сектор имаше 6-7 привърженици, не повече. Да, и ние нямахме много привърженици, не знам причината, но то се видя. Няма как да искаш да имаш отбор, но да нямаш фенове.”

“Много слаб Левски. Бих искал този Левски и този ЦСКА от преди години. Тази година не виждам Левски в тройката.”

“Нито един от българските отбори няма да има проблем на старта в Европа.”

“Победа за Арда срещу Левски. Берое ще бие ЦСКА 1948 с 4:0.”

Още от БГ Футбол

Виж всички