Аспарух Аспарухов: С Бойер, Спирито и Казийски ще постигнем бързо добри резултати

Аспарух Аспарухов: С Бойер, Спирито и Казийски ще постигнем бързо добри резултати

Младият национал Аспарух Аспарухов е във Верона, където прекара последните две седмици под карантина заради изискването за пристигащи от България. Посрещачът бе в изолация съгласно въведените мерки заради пандемията от коронавирус. 

От понеделник Аспарухов ще се присъедини към тима на Верона и ще се подготвя със съотборниците си в залата. Ето какво каза той за клубния сайт: 

"Много съм щастлив, че съм отново във Верона, въпреки че не можах да видя никого поради задължителната изолация. В очакване съм да се върна към тренировки. Поддържам формата си у дома, сам, с някои уреди, с които разполагам. Също използвам възможността да си почина и да гледам отново някои телевизионни сериали", започва разказа си 20-годишният волейболист. 

 "Времето с националния отбор? Много е стимулиращо да можеш да работиш с шампиони и въпреки че съм много млад, се почувствах неразделна част от състава. Лагерът бе около месец и половина  и много ще ми помогне тук във Верона. Целите за новия сезон? С приноса на Матей и удължаванията на договорите на важни играчи като Бойер, Спирито и Казийски ще постигнем бързо добри резултати", допълни българинът. 

 "Първият ни мач е с Лубе? С Тренто също няма да е лесно, нивото не се променя. Ше бъде труден старт, ще трябва да сме готови, но предизвикателствата не ни плашат", завърши Аспарухов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти