Бивш шеф на "Армията" се подигра с ЦСКА 1948 и стовари критика по ЦСКА-София

Бивш шеф на "Армията" се подигра с ЦСКА 1948 и стовари критика по ЦСКА-София
Бившият административен директор на ЦСКА-София Милко Георгиев направи любопитен коментар след снощния мач между "червените" и ЦСКА 1948, завършил 2:2 на Националния стадион "Васил Левски". Ето какво написа Георгиев във "Фейсбук":

"Е, и това мина...

Вчера играха два отбора!!!

ЦСКА и сдружението...

Още преди 4 г, когато настана време разделно мъжете трябваше да се разделят като мъже! Едните поеха по пътя си и изтърпяха всички негативи по свой адрес - от свои и чужди! Другите станаха членове (ударението не е в края!) на сдружение! Когато мъжете се разделят би трябвало да го правят по мъжки, нали! Е, явно едните останаха мъже, а другите просто ЧЛЕНОВЕ! Същите ЧЛЕНОВЕ решиха че ще стават ЦСКА. Ок! Честно казано мислех че ще се обърнат към общността и ще се опитат да приобщят червената маса от фенове с любов и добронамереност, а всъщност някой гениален ЧЛЕН реши да тръгнат по пътя на омразата! Съчиниха си слоган за чест и морал. О, Боже...

Какъв морал и каква чест, когато един ЧЛЕН дойде на стадиона с горилите, фирмите и парите на Делиормана? Каква чест когато обрахте цялата шлака на "Подуяне" и се опитахте да ги представите за "армейци"? Каква чест, когато генерала ви разкри за нула време и мантрата за армейското рухна? Каква чест когато друг ЧЛЕН си прибра екипировката когато го изгонихте? Нима другия наперен ЧЛЕН, който е много словоохотлив пред медиите, а иначе бяга като кенгуру по улиците на София? Каква чест, когато всичките ЧЛЕНОВЕ си ви е сложил един по-главен ЧЛЕН на същото си? Каква чест когато ваш ЧЛЕН плаща заплатите в "Подуяне"?

Ако бяхте "армейци" щяхте да знаете че величието на ЦСКА винаги е било неразривно свързано с Великата армейска публика!!! Имате претенции да сте ЦСКА, а сте всъщност 32 ЧЛЕНА...

Не случайно вчера влязох в сектор А, да ви видя що за ЧЛЕНОВЕ сте - е видЕх ви... Дойдохте организирани като агитката на Славия - 15 минути преди началото на мача... Дори емблематични фигури на Сектор Г успяхте да изгоните, ама карай - нали сте ЧЛЕНОВЕ! Ама видите ли - те били станали ЧЛЕНОВЕ в центъра на София?!?!? Не бе, вие и преди това си бяхте, и сега сте си същите ЧЛЕНОВЕ - фенове на ЕИК-та и адреси!

Ще кажа и само две думи за ЦСКА! Абе, толкова ли няма някой от 2475932 директори в този отбор, да обясни на тези момчета къде са дошли?

Благодаря за вниманието!".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти