Новият бранител на Левски: Знаех, че идвам в отбора на народа

Новият бранител на Левски: Знаех, че идвам в отбора на народа

Новият бранител на Левски Тома Даске заяви, че е много доволен от преминаването си при “сините”. Защитникът заяви, че още преди да подпише е знаел, че идва в отбора на народа.

"Чувствам се отлично и е изключителна чест, че се стигна до договор. Радвам се, че съм част от Левски. Желанието ми е да се отплатя на клуба за цялото доверие, което ми оказа с добри резултати на терена“, заяви Даске пред клубната телевизия.

“На 26 години съм и съм централен защитник. Играх във Втора лига на Франция с екипа на Льо Ман. Първият ми професионален договор бе с Троа, чиито юноша съм.
Чувал съм много неща за България и българския футбол. Запознат съм с великия ви национален отбор през 90-те, който изхвърли Франция от Световното първенство и постигна толкова много. Запознат съм водещите клубове в страната, а за Левски знаех още преди да дойде, че е известен като "отбора на народа". Надявам се да постигнем много успехи. Ще дам всичко от себе си, за да зарадваме привържениците", каза още защитникът.
"На първо място моята цел е да се адаптирам максимално бързо към страната, отбора, хората и играта на тима, така че да покажа най-доброто от себе си. След това като екип да гоним една цел - победа, победа и пак победа. Най-вече на нашия стадион", завърши Даске.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти