Бала: Напрежението е огромно и за двата отбора, но ние нямаме какво да губим (видео)

Бала: Напрежението е огромно и за двата отбора, но ние нямаме какво да губим (видео)
Камбуров: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация, утре ще съм под прицел (видео)
Камбуров: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация, утре ще съм под прицел (видео)

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че е спокоен преди утрешния сблъсък с ЦСКА-София. Старши треньорът е наясно, че напрежението преди срещата ще е голямо, но изтъкна, че то ще е такова и за двата тима. Бала е на мнение, че неговият тим няма какво да губи в срещата.

“Очаквам добър мач и победа. За футбола в България се случи този дългоочакван мач се случи още в първия кръг. Не съм се замислял за провокации. Ние сме си свършили работата на тренировките. Погледнато отвън напрежението е огромно, но то е такова и за двата отбора. Аз нямам притеснения, ние нямаме какво да губим. Излизаме само за победа. Нормални са ни отношенията с г-н Гриша Ганчев. Аз съм работил в неговия клуб. Него трябва да го питате дали той има проблеми с мен, аз нямам. Той знае, че треньорската професия е такава, че понякога мога да бъда и противник”, каза наставникът.

“Дали ще победя ЦСКА-София или Левски е без значение. Ние винаги даваме всичко от себе си. Не сме баба Ванга да предричаме какво ще стане. Ние сме се подготвили добре и ще се опитаме да реализираме това, което сме тренирали. Докато има трансферен прозорец винаги има възможност да има нови играчи. Без фенове няма футбол. Това е едно добро решение за мен, като се абстрахираме от факта, че играем в по-специален мач и емоциите трябва да бъдат контролирани. Който твърди, че ЦСКА 1948 е еднодневка са провокации. Няма нищо, което да ми говори за такова нещо”, заяви още Балъков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти