Камбуров: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация, утре ще съм под прицел (видео)

Камбуров: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация, утре ще съм под прицел (видео)

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров очаква сериозна битка на терена в утрешния мач между неговия тим и ЦСКА-София. Ветеранът е наясно, че напрежението може би ще е по-високо от друг път, но се надява извън терена да няма провокации и проблеми, които да имат отзвук дори извън пределите на страната.

“Очаквам да победим утре, а дали аз ще играя, решението е на старши треньорът. За мен ще е нормален мач. Трябва европейско поведение да покажем. Аз съм сигурен, че на терена всичко ще бъде нормално - битка. Дано не се стигне до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена. Чувствам се добре, тренирам вече с отбора. Надявам се, ако треньорът реши, да помогна на тима да победи. Призовавам всички да се пазят от COVID-19. Има си го корона вирусът, всеки го кара различно.

“Аз винаги съм бил лидер, така че няма да е по-различна ролята ми. Когато Камбуров вкарва се вижда, когато не вкарва - пак. Ще стана голмайстор, ако сме здрави и отборът играе добре. Аз не мога да глътна топката от центъра и да я вкарам. Играл съм в Ботев - Локо пред 20 000 и не са ме посрещали добре, но съм свикнал. Аз съм професионалист. Със сигурност утре ще бъда човекът под прицел, но затова съм Мартин Камбуров, да си нося последствията”, каза Камбуров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти