Баждеков: Трудно преживях времето без Левски, имало е опити феновете да извиват ръцете на ръководството

Баждеков: Трудно преживях времето без Левски, имало е опити феновете да извиват ръцете на ръководството

Новият член на УС на Левски и бивш изпълнителен директор на клуба - Константин Баждеков, призова в интервю за БНТ всички сини сърца да загърбят своите лични претенции в името на оцеляването на клуба.

"Ние с Наско си имаме доверие от много години. Не съм го подвел, нито той мен. Радвам се, че ме покани в Левски. Беше ме срам от драмите с акциите, но те са история. Левски беше превърнат в кауза на моя живот. Никога не бяхме допускали отборът да стигне до такава ситуация. Като напуснах Левски, го оставих със споразумения към НАП, които сме обслужвали. Някои пъти сме си позволявали непремерени разходи. Всички, които са идвали в Левски, са дошли с желанието да направят нещо добро. Грешки са допускани, защото са били подвеждани или са слушали съветите на некомпетентни хора.

Трудно преживях времето без Левски. На всички ни се иска пак да сме шампиони и редовни участници в Европа. Разделението на феновете е голям проблем. През последните години то ескалира. Това е най-лошото нещо и трябва да се преодолее. Всеки трябва да загърби своите лични претенции, за да оцелее Левски. Всеки трябва да се замисли и направи своите отстъпки в името на Левски. Имало е много случаи, в които се е опитвало, чрез други средства, феновете да извиват ръцете на ръководството", коментира Баждеков.

"Много трудно се води разговор с човек, на когото му дължиш пари. Трябва да убедиш другата страна, че имаш възможност да си изпълниш отговорностите. Много от хората, които минаха през Левски, станаха популярни благодарение на клуба. Вярвам, че Левски ще се изправи на крака и отново ще полети", допълни новият човек в УС на сините.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти