Малдини: Златан е част от проекта на Милан

Малдини: Златан е част от проекта на Милан

Техническият директор на Милан Паоло Малдини коментира ситуацията около оставането на Златан Ибрахимович в клуба, както и своя ръководен пост.

“Изградихме нещо през този сезон и трябва да му бъде дадено постоянство. Така че следващата кампания ще се опитаме да надградим върху направеното. Златан е част от този проект. Няма да са лесни преговори, но имаме твърдото намерение да го задържим при нас. Имаме много млади играчи, които бързо могат да израснат с Ибра покрай тях. Може и да имаме различни подходи при постигането на целите ни, но е нужно да разполагаме и с цялостна визия къде искаме да стигнем, иначе не бих бил тук.

Серж Орие? Говорихме с агента му преди година, ако трябва да бъда честен, сега ще видим как ще се развият следващите няколко седмици. Щом поемеш директорска роля, трябва да се научиш на повече търпение, като това е основата на твоята работа, тъй като всеки иска всичко веднага, особено в клуб като Милан. Когато имаш това качество, то помага резултатите да идват малко по-лесно. Фланелката на Милан тежи на хората, като мисля, че паузата някак си помогна на някои от играчите да се оттърсят от това напрежение. Като казах това, вярвам, че този процес започна още преди пандемията”, заяви Малдини пред “Скай Спортс”.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички