Един човек страда много от гола на Джеси Лингард

Един човек страда много от гола на Джеси Лингард
След като цял сезон Джеси Лингард търпеше подигравки за слабата си форма, в последния мач на Манчестър Юнайтед за сезона той индиректно донесе голямо страдание на един човек. Оказа се, че преди старта на кампанията в Премиър лийг някой е заложил 10 паунда, че бившият национал на Англия ще завърши първенството без нито един гол и асистенция. При изпълняване на условието въпросният мъж/жена щеше да спечели 670 паунда.
Това обаче не стана, защото във финалните секунди на изминалия двубой срещу Лестър Лингард реализира попадение след грешка на вратаря Каспер Шмайхел.

Оказа се обаче, че още поне един фен е направил същия залог. Става дума за мъж на име Антъни Джонсън, който използвал услугите на друг букмейкър. Там той заложил 3,30 паунда и очаквал печалба от 135,30 паунда. В крайна сметка обаче от къщата решили да му изплатят тази сума, независимо че условието не е било изпълнено. Все пак Джонсън дарил тези 135,30 паунда за каузата "Black Lives Matter".
Няма да е изненада обаче, ако това се окаже последната изява на 27-годишния футболист за Юнайтед, защото е възможно клубът да го продаде. 

Още от Булевард

Виж всички