Мениджърът на Уотфорд изригна срещу играчите: Туристи!

Мениджърът на Уотфорд изригна срещу играчите: Туристи!

Загубата с 1:3 от Уест Хам остави Уотфорд на едва три точки над зоната на изпадащите, а мениджърът на "стършелите" Найджъл Пиърсън не остана никак доволен от представянето на футболистите си. След срещата той каза, че някои от тях са излезли на туризъм и това е заплаха за оцеляването на тима само два кръга преди края на сезона във Висшата лига.

"Тази вечер имахме няколко туристи в състава и това е разочароващо на този етап от сезона. Второто полувреме се представихме доста по-добре, но след трите гола през първата част мачът практически бе приключил. В оставащите ни два мача трябва да потърсим поне един положителен резултат. Играта ни през първото полувреме бе много разочароваща и ще очаквам повече от футболистите срещу Манчестър Сити и Арсенал", коментира Пиърсън, който застана начело на тима през декември, когато той бе последен в класирането.


"Трябва да направим така, че да разберем отговорностите си като колектив. Тази вечер бе добър пример за това. Ако сами не се грижим за представянето ни, то само ще ни доведе неприятности там, където не ги искаме", допълни мениджърът на Уотфорд.

Още от Футбол свят

Виж всички