Човек на Гриша Ганчев прати полиция в офиса на ЦСКА 1948

Човек на Гриша Ганчев прати полиция в офиса на ЦСКА 1948
Полицейски служители влязоха в офиса на ЦСКА 1948 в Парк хотел "Москва". Представители на СДВР, Патентно ведомство и икономическа полиция са направили инвентаризация в офиса на столичния клуб, като Sportal.bg научи, че проверката e в резултат на жалба от страна на фирмата "Ред Енимълс", която закупи емблемата на ЦСКА срещу 8 милиона лева.
Под сигнала е била подписана собственичката на "Ред Енимълс" Искра Григорова, която е приближена до боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев. Григорова е в съвета на директорите на дружеството, което е собственик на ЦСКА-София.
64 ЦСКА 1948 - Кариана
Служителите на реда са направили обстоен преглед на клубните артикули в канцеларията на ЦСКА 1948, след което са съставили подробен протокол. Любопитно е, че това се случва един ден след жребия за новия сезон в efbet Лига, който отреди ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да се срещнат още в първия кръг.
29 ЦСКА 1948 представи Красимир Балъков
"Потвърждавам, че в офиса дойдоха служители на реда. Нямаше никакъв проблем, хората се държаха възпитано, ние също - оказахме им пълно съдействие да си свършат работата. Съставиха протокол, подписах се под него. Нямаме никакви притеснения", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов пред

Sportal.bg

.

Още от БГ Футбол

Виж всички