Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Феновете на Ботев: Нямаме претенции към Самуилов, а само към Палийски

Феновете на Ботев: Нямаме претенции към Самуилов, а само към Палийски

От Клуба на пирвържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с позиция спрямо излязлата по-рано декларация подписана от ветерани на "канарчетата". Феновете заявиха, че нямат претенции към мажоритарния акционер в клуба Георги Самуилов, а само към члена на борда на директорите Ангел Палийски. Освен това привържениците заявиха, че част от подписалите се под декларацията не са знаели за нейното съдържание.

Уважаеми Ботевисти,

С крайно огорчение сме свидетели на поредното манипулативно действие от члена на Борда на директорите на ПФК Ботев - г-н Ангел Палийски и неговия антураж.

Непочтено е да се пуска декларация от името на хора, които не са уведомени за нея или са заблудени умишлено за смисъла й.

В опит да отхвърли проблема от себе си, той поставя на карта достойнството и клубната памет!

Съставената по спешност "декларация", преди днешния мач с Етър Велико Търново, явно е написана по поръчка и обслужва интересите на г-н Палийски.

Знаейки за нескритото недоволство на феновете към персоната му, той се стреми да набърка и невинни, на принципа "разделяй и владей".

Лично от изброени в декларацията "подписали се" знаем, че не са били запознати с текста или са били подведени за съдържанието и целите . Ясен е и авторът на това подмолно деяние, а именно служител на ПФК Ботев АД.

Цялото недоволство на жълто-черната общност е насочено към човека, на когото е делегирано ръководството на любимия ни клуб, а именно Ангел Палийски.

Нямаме причина за противопоставяне на мажоритарния акционер в клуба и поради това считаме, че случката с тази лъжедекларация е опит за заблуда на обществеността.

Наясно сме, че незадоволителното състояние на клуба, съмнителните трансфери и другите неуредици няма как да се дължат на финансовият благодетел.

Използваме това съобщение и за да напомним на Ангел Палийски, че ОСТАВКА не се подава пред удобни медии, а до Съвета на Директорите и се вписва в Търговския регистър.

Призоваваме всички ботевисти, милеещи за Клуба, да не се влияят от тези интриги и да изразят мнението си на днешния мач!

Време е да се сложи ред в дома ни!

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти