Георги Братоев: В националния отбор никога не е имало лоша атмосфера (видео)

Георги Братоев: В националния отбор никога не е имало лоша атмосфера (видео)

32-годишният разпределител Георги Братоев се оказа най-опитният в националния отбор на България, който от днес води подготовка в “Арена Армеец” под ръководството на селекционера Силвано Пранди.

“В националния отбор на България никога не е имало лоша обстановка. Сега има млади момчета, но това е стимул за нас да не се предаваме”, заяви Георги Братоев пред репортер на Sportal TV на откритата тренировка на държавния ни тим.

26 Тренировка на националите по волейбол
Разпределителят Георги Братоев също смята, че тези тренировки ще бъдат с изключително значение за бъдещето на националния отбор.

"Ще бъде ценно за някои, защото от последните 13 години лично аз не съм имал почивка. За нас ще бъде важно да подготвим самите себе, а и като отбор за януари. Квалификацията изглежда лека с Израел и Австрия, но се класира само един отбор. Искам да бъда част от този отбор. За нас кой ще бъде начело на националния отбор на България не е от значение. За нас е важно да тренираме и да се представяме на най-доброто ниво. Федерацията решава за треньора, ние трябва да играем. Нашата работа сега е да тренираме. Сега начело на отбора е Силвано Пранди, после ще е Ники Желязков…”, добави Георги Братоев.

Още от Волейбол

Виж всички