Тити Папазов с COVID-19

Тити Папазов с COVID-19
Вторият по сила акционер в Левски Тити Папазов е болен от коронавирус. Това съобщи лично той в профила си във фейсбук. Както е известно, той ще притежава съвсем скоро 35% от акциите на клуба. Папазов е дал положителна проба, след като сам е отишъл да се изследва, тъй като стана ясно, че един от близките му приятели Стойне Манолов, също е болен. Собственикът на Царско село вече е в дома си под карантина. Папазов трябва да премине 14-дневна карантина, въпреки че няма никакви симптоми. Той днес е трябвало да пътува с Наско Сираков за Разград, където утре "сините" гостуват на шампионите. Собствениците на столичани били канени лично от ръководството на "орлите" на официална вечеря преди срещата.

 
Ето какво написа Папазов в своя профил във фейсбук без редакторска намеса:
"На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!
Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.
За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.
Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.
Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи.
Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!"

Още от БГ Футбол

Виж всички