Тити Папазов: След Гунди е Наско Сираков! Господ слезе на земята!

Тити Папазов: След Гунди е Наско Сираков! Господ слезе на земята!
Тити алармира: Не намерим ли 5 милиона през юли, Левски няма да оцелее
Тити алармира: Не намерим ли 5 милиона през юли, Левски няма да оцелее

Вторият по сила акционер в Левски Тити Папазов даде интервю пред Нова телевизия, в което говори за 106-годишния клуб. Както е известно, той ще притежава съвсем скоро 35% от акциите на клуба.

"Това е магия – трябва да го чувстваш, да се сраснеш с нея. Вчера си тръгна Нашименто. Купих му фанелка, целунах го и му се извиних, защото „Левски” не е бил коректен. Деян беше с капитанската лента в съблекалнята. Аз му казах: „Не я махай цял живот. Утре може да не е на ръката ти, но ще е в живота ти”. Искам всички да разберат, че когато „Левски” е добре, държавата също е добре, защото 60% от населението е щастливо", сподели Папазов, за който придобиването на акции на клуба са знак на изключително уважение от страна на Наско Сираков. 

 

"След Гунди, за мен, на второ място е Наско Сираков. Той е незабравим. Има неща, които остават за цял живот. Тези акции са на хората. Те не носят дивидент. Господ слезе на земята! Мога да гарантирам, че Наско Сираков, аз, всички, които обичат "Левски", имаме генерална концепция за бъдещето. Държим обаче някой да ни помогне за тези 5 млн. лв.", каза акционерът и призова големите компании да дарят средства за клуба. Папазов не изключва и опцията "фалит" за клуба

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички