Мениджърът на Брайтън предвижда доминация на Ливърпул

Мениджърът на Брайтън предвижда доминация на Ливърпул

Ливърпул при Юрген Клоп е отбор с невероятни качества и непрестанен стремеж към успех, което би трябвало да задържи "червените" на върха във Висшата лига през следващите няколко сезона. Това мнение изрази мениджърът на Брайтън Греъм Потър преди срещата между двата отбора.

"Ливърпул напълно заслужено е шампион и аз се радвам, че ще можем да се изправим срещу тях. Отборът на Юрген е просто фантастичен. Вижда се отборен дух и задружна работа. Те просто имат непрестанен стремеж към успеха във всеки футболен мач. Има няколко отбора в Англия от най-високо ниво. В Ливърпул всичко е перфектно и определено ще бъдат в борбата за всеки трофей дълго време", сподели Потър.

"Мисля, че и ние вършим правилно някои неща, но има и много други, които трябва да подобрим. По принцип аз съм привърженик на философията, че трябва да надграждаш това, в което си добър. При нас това е качеството на тренировките и подготовката, откакто съм тук. В добро състояние сме, но докато не започнем да постигаме желаните резултати, това е трудно се докаже", допълни той.

Още от Футбол свят

Виж всички