Нгану си припомни работата в кариерата за пясък в Камерун

Нгану си припомни работата в кариерата за пясък в Камерун

Претендентът за титлата в тежка категория на UFC Франсис Нгану не забравя откъде е тръгнал. "The Predator" сега е на върха в ММА, но в ранните си години е работил в кариера за пясък в Камерун. 33-годишния боец оцелявал на ръба със своето семейство и работата в кариерата била единствения начин да изкарваш пари за прехраната си.

За щастие, Нгану успява да напусне родината си и да стигне до Франция, където прави първите си стъпки в бойните спортове. Към днешна дата той е най-страховитият боец в тежка категория на UFC. Франсис е с рекорд 15-3 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той си гарантира нов шанс за титлата, но ще трябва да чака, защото Миочич ще брани пояса срещу Даниел Кормие.

“Сега може и да съм топ боец на UFC, но винаги когато се прибера у дома минавам през кариерата за пясък и работя с моите приятели. Така работихме когато бяхме деца. Днес е забавно да го правя, но като дете бях принуден да работя и това много ми тежеше. Трябваше да работя, защото това беше единственият начин, чрез който да изкараме необходимото, сподели Нгану.

mma.bg
Следвай ни:

Още от Бойни спортове

Виж всички