Сьомин нападна боса на Локо (Москва)

Сьомин нападна боса на Локо (Москва)

Бившият старши треньор на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин разкритикува генералния директор на клуба Василий Кикнадзе. Специалистът използва профила си в Instagram, за да изкаже недоволството си от действията на Кикнадзе, когото призова да подаде оставка.

"Под нивото ми е да влизам в дискусия с Кинкадзе. Какво направи той за половин година начело на клуба? Кои играчи привлече, кои изпусна, какви приходи донесе? Спор мога да водя с хора, които работят, а не с такива, които заемат високи постове и единственото, което вършат, е да водят в клуба свои стари приятели", написа Сьомин.

View this post on Instagram

Считаю ниже своего достоинства вступать в дискуссию с Кикнадзе. Не только о выходе из обороны в атаку,что он делает в своём интервью «Спорт-Экспрессу»,но и на любые другие темы. Что он сделал за 1,5 года работы во главе клуба? Каких игроков взял,каких потерял,какие деньги принёс? Дискутировать можно с тем,кто работает и что-то делает,а не только занимает высокую должность и приводит в клуб своих старых друзей. «Локомотив»- это ни я,но и тем более ни Кикнадзе. «Локомотив»-это болельщики. А болельщики своё слово сказали. Они не хотят видеть Кикнадзе в «Локомотиве». Он должен уйти,потому что не способен руководить таким клубом!

A post shared by Юрий Семин (@seminup) on Jun 25, 2020 at 12:47am PDT

"Локомотив не е Сьомин, но още по-малко е Кикнадзе. Локомотив - това са феновете. А феновете казаха тежката си дума. Те не искат да виждат Кикнадзе в Локомотив. Той трябва да си тръгне, защото не е способен да ръководи такъв клуб", категоричен е опитният специалист.
Юрий Сьомин има три периода като наставник на "железничарите". С него са свързани почти всички най-големи успехи в историята на клуба, но преди няколко емсеца ръководството изненадващо го освободи и назначи на негово място Марко Николич.

Още от Футбол свят

Виж всички