Венци Стефанов: Къде му е възпитанието на Акрапович? И Аралица е ял лайкучка

Венци Стефанов: Къде му е възпитанието на Акрапович? И Аралица е ял лайкучка
Акрапович: Не харесвам Славия, те са провокатори
Акрапович: Не харесвам Славия, те са провокатори

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването на Бруно Акрапович. Наставникът на Локомотив (Пловдив) призна, че не харесва "белите", защото според него били провокатори.
 
"Чух думите на Акрапович… Боже, боже… На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не можеш. Който изпусне първите седем години, после няма шанс. С какво провокирахме Локомотив (Пловдив), за да не могат да уцелят вратата?! Фланелките ни ли пречиха на играчите на Акрапович, та не можаха да вкарат гол?!

51 Локомотив (Пловдив) - Славия
Той се мисли, че е началникът на света ли? Всички трябва да се съобразяват с него. Взел се е много насериозно, но всичко това ще дойде като бумеранг в гърба на Ицо Крушарски, защото Акрапович е напълнил отбора само футболисти от различни краища на света, сигурно има и от Амазония. Мисля, че са поне 14-15 чужденците и не знам какво става с школата на Локомотив. Тази школа вече май отиде в забвение. Имат добри деца, но идват разни Перушич, Мерушич, бежанци… Ботев (Пловдив) видяха, че от чужденците нямат "зарада", както викат сърбите.
51 Локомотив (Пловдив) - Славия
Бруно Акрапович да има "късмет" да не вземе Купата на България, виждам го как ще си замине за Германия. Хубаво е, когато един човек работи в чужда държава да показва поне малко възпитание. Акрапович само като го погледнеш, излъчва неприязън и неуважение към България. На негово място бих си ревизирал поведението, но е до възпитание.
13 Интервю с Бруно Акрапович
Акъл трябва, акъл! У нас са работили Ратко Достанич, Муслин, Йешич, Люпко, Стевица Кузмановски, Жарко Оларевич, Загорчич, Наджи Шенсой, руснакът Тарханов и др. Никой от тях не си е позволявал подобно поведение. Да казва той кой мрази, кой не харесва. Кой мразиш ти бе?! Кой те пита теб какво мислиш за Славия. Това е клуб на 107 години, дойде Бруно Акрапович от Босна да си каже мнението какво е Славия.
15 Венцеслав Стефанов в "От дузпа в тъч"
Сърбите имат една приказка за това - да си троши главата! Кажете ми Загорчич да е обидил някого, да е казал, че не харесва този или онзи отбор. Трябва да имаш елементарно възпитание. Заги му подава ръка, той го отминава. Простотия! Чувам, че и Анте Аралица си отворил устата. Ял и той лайкучка. Обаче нека знае, че се намира в България, това не му е Хърватия", каза босът на "белите".
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички