Кокала призова: Наско, върни Мъри, друг вариант не намирам!

Кокала призова: Наско, върни Мъри, друг вариант не намирам!

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, призова Наско Сираков да върне Станимир Стоилов начело на синия тим.

"Трябва да се променят доста неща, за да се стабилизира ситуацията. Необходими са правилни решения. На първо време - отново трябва да бъде потърсен Стоилов за старши треньор. Не казвам, че на всяка цена трябва да се махне Хубчев, просто споделям мнение. Подходящият човек за Левски е Стоилов - няма какво да си кривим душата. Той, с неговия щаб, може да даде много. Мъри трябва да бъде върнат. Друг е въпросът дали ще бъде поканен", каза Кокала пред "Тема спорт", след което си припомни и престоят на "Герена", когато бе помощник на Мъри.

"Да, до 2008 година. Но целите ми бяха след това да бъда старши треньор, както и се случи. Пътищата ни донякъде се разделиха, но винаги съм се радвал на успехите на Стоилов. Той е можещ човек и най-нормалното е да бъде поканен. Друг вариант на първо четене не намирам. С чужденците ударихме на камък, не трябва да се пробва пак такъв ход. Стига сме теглили късата клечка. Авраам Грант вече имаше договор със Спас Русев, който обаче излъга и доведе Делио Роси. Това беше супергрешка. Нека се заложи на българското и да се погледне към родните играчи", призова Емил Велев.

Още от БГ Футбол

Виж всички