Стоев: Играчите са поуморени психически

Стоев: Играчите са поуморени психически

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна след успеха с 2:1 срещу Локомотив (София), че играчите са започнали да чувстват психическа умора заради многото двубои. Наставникът допълни, че Теро Мантула е с травма, което свежда до минимум възможностите му за ротации в отбрана.

"Не се получи добър мач заради топлото време и лошия терен. Имаме навик да се отпускаме, когато вземем добра преднина. Победата не бе толкова лесна, но все пак играем с добър отбор като Локомотив. Ние сме Лудогорец и не може Гаел Нлундулу да мине през трима наши футболисти. Единият трябваше да направи фаул", сподели треньорът на шампионите.

"Оставаме с четирима защитиници. Теро Мантула получи разкъсване на бедрения мускул. Много мачове се събраха на бранителите, няма как да правя ротации там и за съжаление вече страдаме от това. Трудно ни е, събраха се доста мачове. Играчите са поуморени психически от тежките мачове, най-вече тези в Лига Европа.

Как да коментирам отменения гол, след като съм на 80 метра по диагонал. Да сте ме чули досега да коментирам съдии за добро или лошо?", допълни Стоев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти