Globul подари лична среща с Мартин Чой

Globul подари лична среща с Мартин Чой

Благодарение на GLOBUL, десетима късметлии имаха възможност да се срещнат лично с най-успешния български мотоциклетист Мартин Чой от GLOBUL Racing Team. Срещата се проведе в Playground в столичния търговски център Paradise Center, и събра почитатели на мотоциклетния спорт и журналисти.

По време на събитието, всички присъстващи премериха сили с популярния състезател в интерактивна мотокрос надпревара. Освен автограф от звездата и снимка за спомен, те получиха и подаръци от GLOBUL.

Късметлиите, които имаха  шанс да се запознаят с Мартин Чой, бяха определени в специална Facebook игра. Тя се проведе на фен-страницата на GLOBUL в периода 11-22 септември 2013 г., като в нея се регистрираха близо 343 потребители. Участниците трябваше да отговорят на въпроса „Какъв мотор кара Мартин Чой?“, а всички, които дадоха верен отговор – BMW S 1000 RR –бяха включени в томболата за определяне на победителите.

„Поздравяваме GLOBUL Racing Team за успехите, които екипът постигна през този сезон. Мартин Чой е пример за състезател, който печели благодарение на своя висок професионализъм, дисциплина и страст към спорта. Надяваме се, че срещата ще е наистина вдъхновяваща и полезна за всички участници.“ – заяви по време на събитието Ивелина Славкова, мениджър Отдел „Реклама и спонсорства“ в GLOBUL.

„Благодаря на GLOBUL за оказаната подкрепа, както и за възможността да се запозная с част от почитателите на отбора. Имахме силен сезон и вярвам, че успехите ни се дължат на професионалната подготовка и амбицията ни за победа. Мотивирани сме и в бъдеще да даваме най-доброто от себе си и да се борим за нови отличия.“ - коментира Мартин Чой.

Партньорството между  GLOBUL и Мартин Чой датира от 2011 г., когато талантливият пилот спечели титлите на България, на Европа и на Източна Европа в клас SST 1000. До момента Чой вече има над 20 шампионски отличия.

Последвайте канала ни в

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти