Вилаш-Боаш призна: Много, много скоро Тотнъм може да приеме най-голямата оферта в света на футбола

Вилаш-Боаш призна: Много, много скоро Тотнъм може да приеме най-голямата оферта в света на футбола

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш потвърди, че преговорите относно трансфера на Гарет Бейл в Реал Мадрид продължават, като сделката може да бъде финализирана съвсем скоро. Заедно с това обаче младият специалист намекна, че футболистът най-вероятно ще бъде глобен заради отказа му да тренира заедно със своите съотборници.

"В момента двата клуба водят разговори. Не съм сигурен колко време ще е нужно, докато сделката бъде обявена. Това обаче може да се случи много, много скоро. А може и да не е толкова скоро. Възможно е да стане факт до два дни или в последния ден на трансферния прозорец. Очевидно той очаква голям трансфер в Реал Мадрид. Ако това се случи, ще му пожелаем всичко най-добро, но поведението му не е правилно. Клубът трябва да реши дали да му наложи глоба", заяви Боаш.

Запитан дали се чувства лично предаден от Бейл, Вилаш-Боаш отговори: Не. Той направи един страхотен сезон. Това, което се случва, е сбъдната мечта за него. В крайна сметка ще се стигне до тристранно споразумени. Тотнъм ще приеме най-голямата оферта в света на футбола. Ако Тотнъм приеме и всичко е наред, това ще бъде краят на историята".

Междувременно Бейл получи повиквателна за световните квалификации на Уелс с Македония и Сърбия.

Още от Футбол свят

Виж всички