Левски иска звездата на Берое

Левски иска звездата на Берое

Левски иска Венцислав Христов от Берое. Новият национал е плани­ран за конкурент на Цветан Генков на върха на атаката. Първо условие обаче е да бъде махнат Жоао Силва, което няма да е лесно по­ради благия му договор.

Левски нищо чудно да остане само с искането на Христов, защото Берое настоява за 6-цифрена су­ма в евро за своя ас. Дока­то "сините" не са добре с парите, имат доста разхо­ди по строежа на стадиона и могат да си позволят само свободни агенти. Опитите за бартер на играчи със старозагорци засега пропадат. Идеал­ният вариант е размяна на Христов със Силва, обаче кой ли по света ще оцени несръчния португалец на кота 15,5 хиляди евро като заплата...

"Синята" селекция закъсва. Първо трябва да бъ­дат махнати ненужните, за което са необходими или оферти, или едри пари за неустойки. Няма ни едно­то. После - треньорът Славиша Йоканович държи новите новите чужденци да бъдат с две класи над българите. Обаче без трансферни суми и без едри заплати е почти невъзможно ново крило да е по-силно от тромавичкия Рамон Лопес.

Левски е в цуг-цванг, но отпускане няма. Започна акция за стягане на чуж­денците, които напоследък са по-зле на терена от бъл­гарите - нелепо с оглед възнагражденията. Трима-четирима легио­нери са информирани, че ако приносът им остане съ­щият, заплатите им ще бъ­дат намалени примерно на­половина. Може да се стиг­не и до "циментиране" на пейката на чужденци, и до изваждане от първия тим, и до прогонване с последва­щи дела във ФИФА.

Ростислав Русев, "Труд"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти