Респект, "канари"!

Респект, "канари"!

Ръководството на Ботев (Пловдив) отправи благодарности към привържениците на тима за горещата подкрепа в мачовете от Лига Европа.

Ето какво пишат от "жълто-черния" клуб:

Месец след началото на участието си в европейските клубни турнири, Ботев вече има на сметката си пет успешни мача в Лига Европа и нито една загуба в тях. Станахме участници в няколко запомнящи се европейски вечери, които нямаше да бъдат същите без страхотната подкрепа от трибуните на стадион "Лазур”.

Въпреки обстоятелствата, принуждаващи отбора да играе домакинските си мачове далеч от Пловдив, и разстоянието от 500 километра, „жълто-черните” привърженици продължават да следват тима неотлъчно и да осигуряват солидния гръб, от който се нуждае всеки клуб с амбиции. С поведението и атмосферата, която създава, публиката заслужава само едно – респект и благодарност!

Представянето на Ботев в турнира до момента върна клуба на европейската футболна карта. Вярваме, че тази положителна емоция ще ни обедини още повече и ще ни мотивира да продължим да се развиваме като клуб и публика.

ПФК "БОТЕВ"

Още от БГ Футбол

Виж всички