Сериозни мерки за сигурност на Лудогорец - Партизан

Сериозни мерки за сигурност на Лудогорец - Партизан

ПФК Лудогорец с помощтта на полицията в Разград ще предприеме сериозни мерки за сигурност преди, по време  и след предстоящия мач с Партизан от III предварителен кръг на Шампионската лига в сряда. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете на "Лудогорец Арена".

От Лудогорец предупреждават, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. За привържениците на Партизан е отделен сектор "Гости" и всички, подкрепящи отбора, ще бъдат пренасочвани натам.

Напомняме, че билетите за мача с Партизан ще бъдат пуснати в продажба в  понеделник в 17,00 часа на касите на стадиона. Същия ден право да си закупят  входни талони ще имат притежателите на сезонни карти за 2013/2014, както и тези привърженици, които представят билет от съботното домакинство на "орлите" на Черноморец.

Във вторник касите отварят в 10,00 ч. и ще работят, докато има желаещи да се снабдят с билети за двубоя с Партизан. В сряда гишетата на стадиона отново отварят в 10,00 ч.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички