Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Саяна (Хасково) - Загорец (Нова Загора) 0:0

Берое замина с 20 футболисти за Израел

Берое замина с 20 футболисти за Израел

Отборът на Берое замина с група от 20 футболисти за гостуването на Апоел Тел Авив в мача реванш от втория квалификационен кръг от Лига Европа. В първата среща в Стара Загора Апоел спечели с 4:1 и българите се нуждаят от истински подвиг, за да отстрани един от израелските грандове.

Старозагорци заминаха за израелската столица с чартърен полет от Бургас. С отбора пътуват и членовете на Съвета на директорите на Берое Наско Шилигарски и Иван Иванов, както и маркетинг директорът Ваня Джаферович.

В групата на отбора не попаднаха възстановяващите се от контузии Алберто Лоузейро и Елио Мартинс. Извън състава остана и алжирският футболист Амир Саюд, който получи контузия в коляното по време на мача със Славия, спечелена от „зелените“ с 2:0.

За сметка на това в състава бе включен защитникът Борислав Стойчев, който пропусна мача от първия кръг на А група заради травма.

Групата на Берое: Иван Караджов, Благой Макенджиев, Веселин Пенев, Борислав Стойчев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Иво Иванов, Игнат Дишлиев, Пламен Крумов, Атанас Зехиров, Давид Каядо, Дончо Атанасов, Елиаш, Иван Горанов, Игор Джоман, Мартин Райнов, Педро Еуженио, Венцислав Христов, Георги Андонов

Още от БГ Футбол

Виж всички