Много волейбол в края на тази седмица

Много волейбол в края на тази седмица

Програмата на ТV7 и NEWS7 ще предложи много волейбол на спортните фенове.
В петък пък е кулминацията на мачовете от Световната лига по волейбол. Във Варна, България приема Полша, като националите ни се нуждаят от поне една чиста победа с 3:0 или 3:1, за да се класират за финалите в Аржентина. Студиото преди двубоя започва в 19,30 часа, като за Варна ще пътува целият коментаторски екип на ТV7 с гост-анализаторите Пламен Константинов, Николай Иванов и Евгени Иванов.

В събота, двубоят е от 21:00 часа, като студиото преди него е 60 минути – от 20,00 часа.

В същото време от днес, 9 юли, стартира и играта на сайта ни tv7.bg/volleyball. С отговор само на един въпрос може да спечелите топка с автографите на националите плюс цели 7 пропуска за една от двете срещи във Варна. Можете да се включите в играта ТУК.

В събота от 16:00 часа NEWS7 излъчва още един мач от нашата група – Бразилия – САЩ. "Кариоките" играят за първо място преди финалите в Аржентина. 


ТV7 ще излъчи и финалите на Световната лига следващата седмица, като програмата ще бъде обявена по-късно.

На 5 и 6 юли ТV7 е лидер в телевизионния ефир с мачовете между Бразилия и България, показват данните на GARB.

"Очакваме още по-голям интерес за двубоите с Полша, които са ключови за класирането на България на финалите на Лигата. Феновете на волейбола във Варна ще могат да гледат мачовете и на големия екран на ТV7 на входа на Морската градина", коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт" в ТV7.

Още от Волейбол

Виж всички