Севиля отказа 17 милиона евро за Негредо

Севиля отказа 17 милиона евро за Негредо

Ръководството на Севиля отхвърли оферта на стойност 17 милиона евро от страна на Уест Хам за нападателя си Алваро Негредо. Това разкри лично президентът на клуба Хосе Мария дел Нидо. Така той ясно показа, че не желае да се разделя с този играч през лятото.

"Негредо има договор за още 4 години и се чувства като у дома си тук. Той отбеляза много голове и е доволен от футбола, който отборът демонстрира. Лятото ще покаже дали той със сигурност ще остане, но ако питате мен, предпочитам да няма никакви оферти за него. Уест Хам предложи 17 милиона кеш плюс допълнителни клаузи, но за нас тази оферта не беше достатъчна, а и самият играч не бе склонен на подобен трансфер, така че я отхвърлихме", заяви Дел Нидо.

В същото време Севиля прие предложението на Манчестър Сити за Хесус Навас, като според боса това е добра сделка.

"Това бе добра сделка и за двете страни. Играчът сподели с нас, а и пред медиите, че иска да напусне. Той прецени, че времето му в Севиля е било достатъчно, тъй като е постигнал всичко, което е възможно тук. Цената, която ни предложиха всъщност бе по-висока отколкото очаквахме, особено като се има предвид, че Сити бе единственият клуб с интерес към този играч", допълни президентът.

Още от Футбол свят

Виж всички